Ons Team

Sarah

Projectcoördinator

Sarah

Eva

Projectcoördinator

I started out a few years ago drawing vector illustrations. Now, I’m exploring new fields looking for original design solutions. I also check the trends making sure we deliver the latest user interface technology in our products.

Jan-Gert

Vrijwilliger

Ik ben Jan-Gert, een 22-jarige Politicoloog die net zijn Bachelor heeft afgerond. En naast Youth to Connect politiek, speciaalbier en koken als mijn overige passies heb. Mijn ervaringen bij Youth to Connect zijn naast mijn eerder ervaringen bij onze voorganger SAMEN, juist het bovenstaande. Het overkomen van de uitdagingen die hierbij komen kijken, en het plezier dat ik heb in het vormen van een hopelijk langdurige organisatie maakt mij enthousiast.

Marieke

Projectcoördinator

Marieke

Lianne

Vrijwilliger

Mijn naam is Lianne, ik ben 22 jaar en student Cultural Anthropology and Development Sociology aan de VU. Sinds 2016 ben ik betrokken bij de organisatie en sinds 2018 zit ik in het bestuur.

Fleur

Vrijwilliger

Ik ben Fleur, 20 jaar oud en ik studeer Fotografie en Film aan de kunstacademie in Breda. In mijn werk houd ik me bezig met maatschappelijke thema's, ethiek en verschillende culturen. September 2019 vertrok ik met SAMEN naar India, om 5 maanden te werken op een Don Bosco project. Sinds september 2020 ben ik lid van de kerngroep van Youth to Connect.

Marit

Vrijwilliger

Ik ben 21 jaar en studeer aan de pabo. In 2018 ben ik mee geweest op de groepsreis naar India en in 2019 ben ik meegeweest naar Kenia. Ook met de groepsreis. Daarna ben ik blijven hangen en heb ik geholpen met verschillende activiteiten, waarna ik in de kerngroep ben beland. Ik vind dit een mooie kans om andere jongeren dezelfde ervaring te kunnen bieden die ik heb gehad in 2018 en 2019, maar ook om mezelf uit te dagen en te blijven ontwikkelen.

Famke

Vrijwilliger

Ik ben Famke, 25 jaar en heb net de master forensische orthopedagogiek afgerond. Youth to Connect heeft mij geholpen om een bredere kijk op de maatschappij, de wereld en mijn eigen ontwikkeling te krijgen.

Simon

Vrijwilliger

Ik ben Simon en kom uit het Noordoosten van India, Shillong. Sinds september 2017 ben ik in Nederland. Mijn dagelijks werk is met mensen bezig te zijn. Dat zit zo: Als Salesiaan ben ik altijd in contact met mensen in het algemeen en jongeren in het bijzonder. Op dit moment ben ik aangesteld in Amsterdam Nieuw-West. Ik ontmoet, praat, begeleid vele mensen en jongeren omtrent spiritualiteit en zingeving.

Veerle

Vrijwilliger

23 jaar en ik woon samen met mijn vriend en wat huisdieren in het gezellige Eindhoven. Over een paar maanden hoop ik afgestudeerd te zijn als fysiotherapeute en lekker aan het werk te kunnen. Naast mijn studie sport ik veel, lees ik graag, doe ik soms een poging tot schilderen en kan ik erg genieten van een rondje kringloop. Ook neem ik elke drie maanden een interview af voor een tijdschrift en doe ik vertaalwerk. Ik vind het prettig dat we bij Youth to Connect werken vanuit het gedachtegoed van Don Bosco, omdat ik me als christen erg kan vinden in deze werkwijze

Jamilene

Vrijwilliger

Mijn naam is Jamilène en ik ben 24 jaar oud. Ik ben pedagoog en werk in de zorg met kinderen met een beperking. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, koken, met vrienden iets leuks doen en reizen. Ik ben sinds 2018 betrokken bij SAMEN, nu Youth to Connect. Destijds ben ik met een groepsreis naar India geweest en het jaar daarna naar Kenia. Inmiddels help ik als vrijwilliger bij diverse activiteiten en ben ik lid van de kerngroep.