top of page

HET TEAM

Onze coördinator Sarah

SARAH BEEFTINK

Projectmedewerker

Zingeving en persoonlijke ontwikkeling combineren, dat is waar ik op aan ga. 

Mijn naam is Sarah Beeftink, aanjager van Youth To Connect. Ik ben sinds 2014 betrokken bij Don Bosco en ik ben ontzettend trots op de vorm die Youth To Connect inmiddels heeft gekregen met zinvol, betekenisvol en verantwoord internationaal vrijwilligerswerk.

Ik heb ooit de kans gekregen mijzelf te ontwikkelen als vrijwilliger en mag dat inmiddels doen in deze rol. 

Daar word ik nog steeds iedere dag blij van! 

Onze coördinator en salesiaan Biju

BIJU OLEDATH

Projectmedewerker

Mijn naam is Biju Oledath, Salesiaan van Don Bosco. Op dit moment ben ik werkzaam in Assel Don Boscocentrum in buurt van Apeldoorn. Meer dan 20 jaar ben ik werkzaam geweest in verschillende Don Bosco jongerencentra in Nederland en België. Als jongerenwerker hou ik me bezig met het jongerenwelzijn en richt ik me op talentontwikkeling, begeleiding en coaching van jongeren die dit nodig hebben. Ik doe dit op nationaal en internationaal niveau. 
Youth to Connect boeit mij enorm omdat het een organisatie is die door en voor jongeren werkt en jongeren verbindt en ondersteunt in het vrijwilligerswerk in Nederland en Europa. Ik ben heel blij om deel uit te maken van dit initiatief.

Ons bestuurslid Marit

MARIT VOGELS

Kerngroeplid

Enthousiast over de organisatie ben ik blijven hangen en heb ik geholpen met verschillende activiteiten, waarna ik in de kerngroep ben beland.  

Ik ben Marit, 21 jaar en studeer aan de pabo. In 2018 ben ik via SAMEN mee geweest met groepsreis naar India en in 2019 naar Kenia. Aan beide reizen heb ik heel veel gehad. Ik vind dit een mooie kans om andere jongeren dezelfde ervaring te kunnen bieden die ik heb gehad in 2018 en 2019, maar ook om mezelf uit te dagen en te blijven ontwikkelen. 

Lianne.jpg

LIANNE VAN DIJK

Kerngroeplid

Een organisatie met veel zelfreflectie dat een pionier wil zijn op het gebied van verantwoord vrijwilligerswerk, waarbij verschillende achtergronden, culturen en gebruiken elkaar op een mooie wijze kunnen ontmoeten, dat is waar ik warm voor loop. 

Mijn naam is Lianne, ik ben 22 jaar en student Cultural Anthropology and Development Sociology aan de VU. Sinds 2016 ben ik betrokken bij de organisatie en sinds 2018 zit ik in het bestuur.

Ons bestuurslid Jamilène

JAMILÈNE

Kerngroeplid

Leuke activiteiten organiseren voor jongeren zowel binnen als buiten Europa vind ik geweldig. 


Mijn naam is Jamilène en ik ben 24 jaar oud. Ik ben pedagoog en werk in de zorg met kinderen met een beperking. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen, koken, met vrienden iets leuks doen en reizen.  

Ik ben sinds 2018 betrokken bij SAMEN, nu Youth to Connect. Destijds ben ik met een groepsreis naar India geweest en het jaar daarna naar Kenia. Inmiddels help ik als vrijwilliger bij diverse activiteiten en ben ik lid van de kerngroep.  

Ons bestuurslid Veerle

VEERLE JAGER

Kerngroeplid

Het bedenken en het organiseren van activiteiten zoals onze Nacht van de Vluchteling vind ik fantastisch.  


Ik ben Veerle, 24 jaar en ik woon samen met mijn vriend en wat huisdieren in het gezellige Eindhoven. Ik ben fysiotherapeute, doe vertaalwerk en ben graag creatief bezig. Ik vind het prettig dat we bij Youth to Connect werken vanuit het gedachtegoed van Don Bosco, omdat ik me als christen erg kan vinden in deze werkwijze.  

Sinds een aantal maanden ben ik onderdeel van de kerngroep van Youth to Connect en houd ik me bezig met de PR. 

11b2b0b3-4d19-47bb-8f3a-f785afe76f8b.jpg

JAN-GERT ZEVENBERGEN

Kerngroeplid

Het opzetten van een vernieuwende, verantwoordelijke vrijwilligersorganisatie is waarom ik mij inzet voor Youth to Connect. 

Ik ben Jan-Gert, een 22-jarige Politicoloog die net zijn Bachelor heeft afgerond. En naast Youth to Connect politiek, speciaalbier en koken als mijn overige passies heb.  

Mijn ervaringen bij Youth to Connect zijn naast mijn eerder ervaringen bij onze voorganger SAMEN, juist het bovenstaande. Het overkomen van de uitdagingen die hierbij komen kijken, en het plezier dat ik heb in het vormen van een hopelijk langdurige organisatie maakt mij enthousiast. 

Ons bestuurslid en salesiaan Simon

SIMON NONGRUM

Kerngroeplid

Youth to Connect betekent voor mij samenbrengen, samenwerken, samen leren, samen leven en samen gaan voor een betere toekomst met elkaar.  


Ik ben Simon en kom uit het Noordoosten van India, Shillong. Sinds september 2017 ben ik in Nederland. Mijn dagelijks werk is met mensen bezig te zijn. Dat zit zo: Als Salesiaan ben ik altijd in contact met mensen in het algemeen en jongeren in het bijzonder. Op dit moment ben ik aangesteld in Amsterdam Nieuw-West. Ik ontmoet, praat, begeleid vele mensen en jongeren omtrent spiritualiteit en zingeving.  

Met jongeren bezig te zijn heeft altijd mijn interesse gehad en ik zal dit blijven koesteren. Daarom wil ik ook met Youth to Connect meewerken als een vrijwilliger en lid van de kerngroep.  

bottom of page