Sicilië, Italië

Bijgewerkt op: 15 jul.

Bij Don Bosco 2000 op Sicilië is veel te doen! Het is een veelzijdige organisatie met veel verschillende projecten op het eiland. Ooit opgericht in Ostello del Borgo of Piazza Armerina, het hart van het verwelkomen van pelgrims en toeristen. En ook nu richten zij zich op jonge mensen en de problemen van deze tijd. Het is een organisatie met veel verschillende projecten. Er zijn ontvangstcentra voor vluchtelingen, een innovatie HUB, een inclusief sportcentrum, een culturele plek aan het strand en een echt Salesiaans jeugdcentrum. Alle interesses die je hebt, kunnen hier tot leven komen. Hier kan jij jouw talent inzetten.

Ben je op zoek naar sociaal vrijwilligerswerk met jongeren en migranten, dan is dit de plek. Als vrijwilliger help je daar waar jij jouw talenten kunt inzetten. Je verblijft in een gastenverblijf waar ook andere vrijwilligers verblijven. Beheersing van Italiaans is geen vereiste, maar wel erg handig. Je hebt met veel verschillende mensen te maken, want er gebeurd veel. Daarom is het fijn als je je eigen weg weet te vinden. Per periode kunnen de vrijwilligersactiviteiten verschillen. Je kunt je hier zo lang inzetten als je wilt.


Met dit project maken wij afspraken over de kosten van het verblijf. Dit houdt in dat onderdak en eten voor jou geregeld worden in overleg en tegen een afgesproken prijs. Reis en vrijetijdsbestedingen betaal je zelf.


Mocht je interesse hebben, neem dan contact op! We kunnen samen contact hebben met Don Bosco 2000 om jouw meeleefervaring vorm te geven.


Bekijk voor meer informatie de website van Don Bosco 2000: https://www.donbosco2000.org/en/
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven