top of page
WhatsApp Image 2022-06-24 at 4.00.47 PM (3).jpeg

Vrijwilligerswerk in Turijn

Logo met transparante achtergrond - kopie.png

Bij SERMIG in Turijn is altijd iets te doen! Het is hét wijkcentrum in Turijn, gebouwd in het oude Arsenale della Pace - arsenaal van de vrede. Vroeger was dit een wapenopslag, maar na de tweede wereldoorlog is omgedoopt tot een plek voor vrede en solidariteit. Het is een veelzijdig en groot project. Alle interesses die je hebt, kunnen hier tot leven komen. Geschiedenis, cultuur of zingeving, aan dit alles geen gebrek. Ben je muzikaal, sportief, medisch onderlegd of houd je van koken? Hier kan jij jouw talent inzetten.

Ben je op zoek naar een heel specifiek soort vrijwilligerswerk, dan is dit de plek. Als vrijwilliger help je daar waar jij jouw talenten kunt inzetten. Je verblijft in het gastenverblijf waar ook veel andere vrijwilligers verblijven. Beheersing van Italiaans is geen vereiste, maar wel erg handig. Je hebt met veel verschillende mensen te maken, want er gebeurt veel. Daarom is het fijn als je je eigen weg weet te vinden. Je verblijft hier in eerste instantie voor een maand en bij een wederzijds positieve ervaringen kun je hier zeker langer verblijven.

 

Met dit project maken wij afspraken over de kosten van het verblijf. Dit houdt in dat onderdak en eten voor jou geregeld worden in overleg en tegen een afgesproken prijs. Reis en vrijetijdsbestedingen betaal je zelf.

 

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op! We kunnen samen contact hebben met SERMIG om jouw ervaring vorm te geven.

bottom of page